POWERSTORIES

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Powered by Telemark på Arendalsuka 2018 og ONS 2018

Arendalsuka går av stabelen 13-18.august og ONS 27.-30. august. Powered by Telemark skal være tilstede på begge arenaene for å synliggjøre regionens næringsliv og regionen som et attraktivt etableringssted.

Under Arendalsuka gjennomfører Powered by Telemark i år to egne arrangement med spennende tema. Les mer om arrangementene her:

Grenland – Norges første industriregion med nullutslipp ?

Hva skjer med menneskene når robotene overtar?

Meld deg på nyhetsbrev

Les flere powerstories

Et av de største klimatiltakene i norsk industrihistorie

Yara betyr «godt år». Et velvalgt navn for en industriaktør som skal bidra til gode avlinger på verdensbasis. Nå ønsker Yara nok en gang å skape industrihistorie på Herøya – gjennom fullelektrifisering av ammoniakkfabrikken.

Vinner telemarksregionen krigen om batterigiganten?

Industriområdet Frier Vest er i kvartfinalen. Hele 82 søkere fra hele landet leverte i januar sine forslag til lokasjoner for etablering av Joint Battery Initiatives gigantiske battericellefabrikk. 62 søkere er luket bort. 20 gjenstår.

– Hydrogen kommer til å bli en global meganæring!

Irene Siljan Vestby, klyngeleder i Industrial Green Tech, er skråsikker. Og svært mye taler for at hun får rett. Både EU, regjeringen og andre det er verd å lytte til, mener det samme. H₂ er morgendagens formel. Hydrogen er fremtiden.

8

grunner til å være stolt av Telemark