MAGASINET

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Stolthet, glød og entusiasme

Som så mange andre, er vi stolte av vår region og  vil fortelle om spennende ting som er på gang her. Det er mye å trekke fram. Vi arbeider for å bli verdens første klimapositive industriregion, vi har spenstige byutviklingsprosjekter, imponerende  nye samferdselsløsninger, storslagen natur og  mye mer. Vi kunne fylt mange Powered by  Telemark-magasiner med fortellinger om dette. Men denne gangen har vi et annet fokus, denne gangen skal vi fortelle om menneskene, om de  som sørger for at hjulene er i gang og at Telemark har et innovativt og mangfoldig næringsliv.

Vi vil fortelle om unge og gamle; kvinner og menn; praktikere og teoretikere; noen jobber i prosess- industrien andre med fisk, eiendomsutvikling eller treforedling; de lever i det urbane Grenland, ved kysten eller i det indre av Telemark. For uansett  teknologi og avanserte systemer, så er det  menneskene som er næringslivets viktigste og mest verdifulle ressurs.

I arbeidet med dette magasinet, har vi reist rundt i telemarksindustriens mangfold. Vi har sett det selv, det er en entusiasme og glød hos menneskene som arbeider her – for bedriften de jobber i, for  kollegaene de har, og for Telemark som et  attraktivt bo- og arbeidsted. Vi håper at dere  vil fornemme denne gløden.

Meld deg på nyhetsbrev

Les flere magasin-artikler

Glem sommer-OL og all verdens VM …

Frier Vest er i semifinalen i en langt viktigere konkurranse  Hele 82 tilbydere fra hele landet leverte i januar sine forslag til lokasjoner for etablering

8

grunner til å være stolt av Telemark