Framtidas infrastruktur

POWERSTORIES

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vekst og optimisme i Grenland – Her formes framtidas infrastruktur!

Hva tenker du på når vi sier infrastruktur? Vei, jernbane, skipsfart og luftfart? Joda, det er riktig det. Men infrastruktur er mer enn som så. Det er også bredbånd og annen teknologi som muliggjør digital kommunikasjon. Og det er tilgang på store mengder kjølevann og energi, såkalt infrastruktur.

Framtidas infrastruktur vil se ganske annerledes ut enn dagens. Endringene er i gang. Det dreier seg om elektrifisering, digitalisering og autonomi. Grenland/Telemark er med i utviklingen.

Les mer i siste utgave av magasinet «Powered by Telemark» – bilag i Dagens Næringsliv i uke 45, 2018.

Meld deg på nyhetsbrev

Les flere powerstories

Et av de største klimatiltakene i norsk industrihistorie

Yara betyr «godt år». Et velvalgt navn for en industriaktør som skal bidra til gode avlinger på verdensbasis. Nå ønsker Yara nok en gang å skape industrihistorie på Herøya – gjennom fullelektrifisering av ammoniakkfabrikken.

Vinner telemarksregionen krigen om batterigiganten?

Industriområdet Frier Vest er i kvartfinalen. Hele 82 søkere fra hele landet leverte i januar sine forslag til lokasjoner for etablering av Joint Battery Initiatives gigantiske battericellefabrikk. 62 søkere er luket bort. 20 gjenstår.

– Hydrogen kommer til å bli en global meganæring!

Irene Siljan Vestby, klyngeleder i Industrial Green Tech, er skråsikker. Og svært mye taler for at hun får rett. Både EU, regjeringen og andre det er verd å lytte til, mener det samme. H₂ er morgendagens formel. Hydrogen er fremtiden.

8

grunner til å være stolt av Telemark